Vliegerfeest 2018

Op zondag 19 augustus 2018 zal het jaarlijks terugkerende vliegerfeest Ede op de Ginkelse heide gehouden. Vorig jaar was de opkomst groot en ook dit jaar belooft het weer een kleurrijk spektakel in de lucht te worden.

Diverse teams en vliegeraars zullen dan weer hun mooiste en bijzondere vliegers de lucht in laten. Ook is er weer een workshop voor de kinderen waar zij dan zelf hun eigen vlieger kunnen maken. Waarbij ook weer een leuke prijs te winnen is voor de mooiste vlieger. Voor meer informatie kunt u bij de stand van het Vliegerteam EVENTS terecht. Heeft u geen vliegertje dan kunt u die ook bij hun kopen.

En als altijd wordt er ook weer goed voor de inwendige mens  gezorgd. Wien ijs heeft dan weer eens flink uitgepakt met een gezellig terras waar men een snack, ijs of een drankje kan nuttigen met het uitzicht over het gehele vliegerterrein.

Als toeschouwer bent u van harte welkom. En neem vooral ook uw eigen vlieger(s) mee zo wordt het weer een bijzondere vliegerfeest op de Ginkelse heide achter de schaapskooi. Dat gelegen is tegenover het restaurant Juffrouw Tok.

Het vliegerfeest begint om 12.00 uur tot 17.00 uur. Nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn zodat het weer een leuke en een gezellige dag gaat worden voor jong en oud.

Als vliegeraar / Vliegerteam Meedoen?

Kijk dan hier voor meer informatie...