Aanmelden als Vliegerteam / Vliegeraar

Het Vliegerfeest is door de jaren heen een begrip geworden in Ede. En dat altijd tijdens de Heideweek achter de schaapkooi op de Ginkelse Heide gehouden wordt.

De organisatie van Het Vliegerfeest Ede is daarom weer op zoek naar Vliegeraars / Vliegerteams die mooie, bijzondere, en/of zelfgemaakte vliegers hebben. En die het leuk vinden om hun creaties te komen tonen tijdens het Vliegerfeest Ede 2019

Overnachten

Op de Ginkelse Heide mag niet gekampeerd worden.

Tegenover het vliegerfeest op de Ginkelse Heide is er de camping Zuid Ginkel.  U steekt de straat over en u bevind zich al op het vliegerterrein. Daar kunt u indien u van ver moet komen overnachten. Dit moet u wel zelf regelen.

Camping Zuid Ginkel
Verlengde Arnhemseweg 97
6718 SM  Ede

0318-611740
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.zuidginkel.nl

Indien u wilt komen dan kunt u zich hier via op de onderstaande button u aanmelden. Het is niet verplicht om aan te melden, wel stellen wij het zeer op prijs als wij al van te voren weten wie er zo al zullen komen, zodat wij het al op onze website kunnen vermelden. En rekening er mee houden met de indeling van het terrein.

Alle deelnemers die zich hebben aangemeld krijgen ook bij aankomst een aantal consumptiemunten. Die dan bij Wien ijs ingeleverd kunnen worden.

Ook mailen wij voor die tijd een parkeerkaart. Hier mee kunt u dan gratis parkeren, dicht bij de de hei dat gereserveerd is voor de deelnemers die aangemeld zijn.