Vliegerfeest 2017

Op zondag 20 augustus 2017  is het dan wederom zover dan wordt weer het jaarlijks terugkerende vliegerfeest op de Ginkelse heide gehouden. Ook dit jaar belooft het weer een kleurrijk spektakel in de lucht te worden.

Diverse teams en vliegeraars zullen dan weer hun mooiste en bijzondere vliegers de lucht in laten. Ook is er weer een workshop voor de kinderen waar zij dan zelf hun eigen vlieger kunnen maken. Waarbij ook weer een leuke prijs te winnen is voor de mooiste vlieger. Voor meer informatie kunt u bij de stand van het Vliegerteam EVENTS terecht. En heeft u geen vliegertje dan kunt u die ook bij hun kopen.

Voor de inwendige mens is ook gezorgd. Wien ijs heeft dan weer eens flink uitgepakt met een gezellig terras waar men een snack, ijs of een drankje kan nuttigen met het uitzicht over het gehele vliegerterrein.

Als toeschouwer bent u van harte welkom maar neem vooral ook uw eigen vlieger mee en draag daarmee bij aan dit bijzondere vliegerfeest op de Ginkelse heide achter de schaapskooi. Dat gelegen is tegenover het restaurant Juffrouw Tok.

Het vliegerfeest begint om 12.00 uur tot 17.00 uur. Nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn zodat het weer een leuke en een gezellige dag gaat worden.

Als vliegeraar / Vliegerteam Meedoen?

Kijk dan hier voor meer informatie...